help
Apare mesajul „Adresa este deja confirmată”
Uneori sistemul de securitate al furnizorului de e-mail deschide automat linkurile din mesajele primite.
Din acest motiv, D.O.M. poate indica faptul că adresa este deja confirmată, chiar dacă dvs. nu ați deschis încă linkul.
În acest caz, solicitați pur și simplu un nou e-mail de confirmare și deschideți personal noul link.