Ajutor
Ce se întâmplă dacă modific formularul după verificare?
Dacă modificați datele din Formularul pentru clerici după ce ați fost verificat, versiunea actualizată va fi trimisă automat pentru o nouă verificare. Verificarea nu este retrasă.
Cât timp noua versiune așteaptă o decizie, toate cele de mai jos funcționează în continuare:
- marcajul de cleric verificat
- afișarea în catalogul clerului
- cabinetul clerului
În timpul verificării, formularul arată ambele stări deodată: slujirea este verificată, iar formularul este în curs de verificare.
Modificările repetate nu creează o coadă de cereri. Cât timp o cerere așteaptă o decizie, fiecare trimitere nouă o actualizează, în loc să adauge alta.
Veți afla decizia în același mod ca prima dată, prin pictograma clopoțel de pe site și prin notificare push în aplicație.